غذای ایرانی

کافه کالا – طرز تهیه آش گیلدیک آذری زبان ها (2021)

کافه کالا – طرز تهیه آش گیلدیک آذری زبان ها (2021)
2 minutes
کافه کالا - طرز تهیه آش گیلدیک آذری زبان ها (2021)
https://dkstatics-public.digikala.com/digikala-products/1c9612eb2b49e9e9571771bdaccd6a0cebc2c56f_1619272240.jpg?x-oss-process=image/resize,m_lfit,h_600,w_600/quality,q_90

سرویس پخت و پز 7 پارچه آرک مدل s200

سرویس پخت و پز 7 پارچه آرک مدل s200
سرویس پخت و پز 7 پارچه آرک مدل s200
۱,۱۵۰,۰۰۰ تومان
کافه کالا - طرز تهیه آش گیلدیک آذری زبان ها (2021)
https://dkstatics-public.digikala.com/digikala-products/2697728.jpg?x-oss-process=image/resize,m_lfit,h_600,w_600/quality,q_90

قهوه جوش اسپرسو ساز دستی مدل 3 Cup

قهوه جوش اسپرسو ساز دستی مدل 3 Cup
قهوه جوش اسپرسو ساز دستی مدل 3 Cup
۱۵.۱میلیونتومان
کافه کالا - طرز تهیه آش گیلدیک آذری زبان ها (2021)
https://dkstatics-public.digikala.com/digikala-products/2727705.jpg?x-oss-process=image/resize,m_lfit,h_600,w_600/quality,q_90

قهوه جوش و اسپرسو ساز دستی مدل 6 Cup

قهوه جوش و اسپرسو ساز دستی مدل 6 Cup
قهوه جوش و اسپرسو ساز دستی مدل 6 Cup
۱۰۷,۰۵۰ تومان
کافه کالا - طرز تهیه آش گیلدیک آذری زبان ها (2021)
https://dkstatics-public.digikala.com/digikala-products/3343226.jpg?x-oss-process=image/resize,m_lfit,h_600,w_600/quality,q_90

سرویس 64 پارچه لیمون مدل پلاسکو

سرویس 64 پارچه لیمون مدل پلاسکو
سرویس 64 پارچه لیمون مدل پلاسکو
۱۳۰,۹۰۰ تومان

وب‌سایت سوران: گیلدیک همان گل نسترن وحشی است که از آن برای تهیه این آش استفاده می شود. این آش مزه ی ترش دارد و از آش های محلی استان اردبیل است.

مواد لازم:

  • گل نسترن (گیلدیک) 500 گرم
  • سبزی آش 1 کیلو
  • گوشت چرخ کرده 250 گرم
  • پیاز رنده شده و آب گرفته شده 40-50 گرم
  • نخود ، لوبیاچیتی پخته شده (می توان لوبیا چشم بلبلی استفاده کرد) 1/2 پیمانه
  • برنج 1 پیمانه
  • برگ زردآلو 1پیمانه
  • آلوچه بدون هسته 1 پیمانه
  • مغز گردو 1 پیمانه
  • نمک و فلفل و زردچوبه بمیزان دلخواه
  • پیاز داغ و نعنا داغ (برای تزیین آش) بمیزان دلخواه

کافه کالا – طرز تهیه آش گیلدیک آذری زبان ها (2021)

طرزتهیه:

1- گل نسترن تازه یا خشک را 3 روز خیش می کنیم و بعد از صافی رد می کنیم و استفاده می کنیم.

2- گوشت را با پیاز رنده شده و نمک و زردچوبه مخلوط کرده و بثورت قلقلی برای داخل آش در می آوریم.

3- برگه ها و آلوچه ها را از قبل خیس می کنیم تا نرم شوند.

طرز تهیه آش گیلدیک ( نسترن وحشی ) آش آذری

4- برنج را هم قبلا خیس می کنیم و همچنین حبوبات را خیس کرده و چندین بار آبشان را عوض می کنیم و می گذاریم تا بپزد.

5– برنج را با آب روی حرارت می گذاریم تا برنج پخته و کاملا باز شود . سپس حبوبات از قبل پخته شده را به برنج اضافه می کنیم و عصاره مرغ و سبزی آش را هم در همین مرحله به آش اضافه می کنیم.

6- وقتی سبزی آش نیم پز شد ابتدا کوفته قلقلی ها و سپس بقیه ی مواد را به آن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا جا بیفتد.

کافه کالا – طرز تهیه آش گیلدیک آذری زبان ها (2021)

لینک مطلب
کافه کالا - طرز تهیه آش گیلدیک آذری زبان ها (2021)

فرنچ پرس مدل P350

۴۵,۶۰۰ تومان
کافه کالا - طرز تهیه آش گیلدیک آذری زبان ها (2021)

ست کتری و قوری مدل FUN-M

۱۱۶,۰۰۰
٪۲۲
۹۱,۰۰۰ تومان
کافه کالا - طرز تهیه آش گیلدیک آذری زبان ها (2021)

ست کتری و قوری هایسونگ مدل 8010

۱,۴۰۰,۰۰۰
٪۴۳
۷۹۹,۰۰۰ تومان
کافه کالا - طرز تهیه آش گیلدیک آذری زبان ها (2021)

فرنچ پرس کد 2020

۶۰,۰۰۰ تومان

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا