غذاهای ملل

کافه کالا – طرز تهیه پاستای میگو با طعم لیمو و پاپریکا (2021)

کافه کالا – طرز تهیه پاستای میگو با طعم لیمو و پاپریکا (2021)

وب‌سایت روزیاتو: پاستا از جمله غذاهای محبوب بیشتر مردم جهان است که به روش های مختلف تهیه و سرو می گردد. در این مطلب، پاستای میگو با عطر پاپریکا و طعم لیمو ترش را برایتان انتخاب کرده ایم. امید که مورد توجهتان واقع شود.

مواد لازم:

  •     ۲۲۵ گرم پاستا نواری
  •     ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  •     یک عدد پیاز درشت شیرین
  •     ۱ قاشق غذاخوری رزماری
  •     ۱ قاشق چایخوری پاپریکا دودی
  •     نمک و فلفل سیاه
  •     ۴۵۰ گرم میگوی پوست کنده
  •     ۱ پیمانه سرکه سفید
  •     ۱ قاشق غذاخوری آب لیموترش
  •     پنیر پارمسان برای تزئین

 

پاستای میگو با طعم لیمو و پاپریکا

طرز تهیه:

 
1-دو سوم قابلمه را با آب پر کرده و درون آن نمک و کمی روغن بریزید و روی حرارت زیاد بگذارید تا بجوشد.
2-سپس پاستا را درون آن ریخته و به مدت ۸ تا ۹ دقیقه اجازه دهید جوش بخورد تا نرم شود. سپس آبکش کنید.
3-یک تابه متوسط را روی حرارت گذاشته و کمی روغن زیتون درون آن بریزید. پیاز را به آن اضافه کرده و ۳ تا ۴ دقیقه تفت دهید تا کاملا نرم و طلایی شود.
4-سیر، رزماری، آویشن، پاپریکای دودی، نمک و فلفل سیاه را اضافه کرده و ۲ دقیقه دیگر هم بزنید.
5-میگوها را اضافه کرده و بگذارید ۶ دقیقه پخته شوند.
6-سرکه سفید و آب لیموترش را افزوده و هم بزنید. مراحل پخت را تا تبخیر بخشی از سرکه ادامه دهید.
7-پاستای پخته شده را به تابه اضافه کرده و هم بزنید.
کافه کالا – طرز تهیه پاستای میگو با طعم لیمو و پاپریکا (2021)

لینک مطلب
کافه کالا - طرز تهیه پاستای میگو با طعم لیمو و پاپریکا (2021)

فرنچ پرس مدل P350

۴۵,۶۰۰ تومان
کافه کالا - طرز تهیه پاستای میگو با طعم لیمو و پاپریکا (2021)

ست کتری و قوری مدل FUN-M

۱۱۶,۰۰۰
٪۲۲
۹۱,۰۰۰ تومان
کافه کالا - طرز تهیه پاستای میگو با طعم لیمو و پاپریکا (2021)

ست کتری و قوری هایسونگ مدل 8010

۱,۴۰۰,۰۰۰
٪۴۳
۷۹۹,۰۰۰ تومان
کافه کالا - طرز تهیه پاستای میگو با طعم لیمو و پاپریکا (2021)

فرنچ پرس کد 2020

۶۸,۰۰۰ تومان

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا