شیرینی و دسر

کافه کالا – تهیه کیک هویج به روش بخارپز (2021)

کافه کالا – تهیه کیک هویج به روش بخارپز (2021)
2 minutes
کافه کالا - تهیه کیک هویج به روش بخارپز (2021)
https://dkstatics-public.digikala.com/digikala-products/bf530b7fe76357ccd08e39a069e503b44fb1f4bb_1629198588.jpg?x-oss-process=image/resize,m_lfit,h_350,w_350/quality,q_60

قهوه جوش اسپرسو ساز دستی مدل 3 Cup

قهوه جوش اسپرسو ساز دستی مدل 3 Cup
قهوه جوش اسپرسو ساز دستی مدل 3 Cup
۵.۵ ۵,۵۰۰,۰۰۰
۴۵٪
۲,۹۹۹,۰۰۰ تومان
۳میلیون تومان
کافه کالا - تهیه کیک هویج به روش بخارپز (2021)
https://dkstatics-public.digikala.com/digikala-products/12f333bc750529bf689f2cb2c4c350c2d89e61d8_1634106752.jpg?x-oss-process=image/resize,m_lfit,h_350,w_350/quality,q_60

سرویس پخت و پز 7 پارچه آرک مدل s200

سرویس پخت و پز 7 پارچه آرک مدل s200
سرویس پخت و پز 7 پارچه آرک مدل s200
۹۰۰,۰۰۰۹۰۰,۰۰۰
۵۶٪
۳۹۹,۰۰۰ تومان
کافه کالا - تهیه کیک هویج به روش بخارپز (2021)
https://dkstatics-public.digikala.com/digikala-products/fa7a2a7978d540f5786b1fc61a5f4043b19b17e8_1632387987.jpg?x-oss-process=image/resize,m_lfit,h_350,w_350/quality,q_60

سرویس قابلمه گرانیتی 7 پارچه تاپ مدل 7PC New

سرویس قابلمه گرانیتی 7 پارچه تاپ مدل 7PC New
سرویس قابلمه گرانیتی 7 پارچه تاپ مدل 7PC New
۸ ۸,۰۰۰,۰۰۰
۴۶٪
۴,۲۹۹,۰۰۰ تومان
۴.۳۰میلیون تومان
کافه کالا - تهیه کیک هویج به روش بخارپز (2021)
https://dkstatics-public.digikala.com/digikala-products/119706654.jpg?x-oss-process=image/resize,m_lfit,h_350,w_350/quality,q_60

قهوه جوش و اسپرسو ساز دستی مدل 6 Cup

قهوه جوش و اسپرسو ساز دستی مدل 6 Cup
قهوه جوش و اسپرسو ساز دستی مدل 6 Cup
۶ ۶,۰۰۰,۰۰۰
۳۰٪
۴,۱۹۹,۰۰۰ تومان
۴.۲۰میلیون تومان

وب سایت آشپز باشی: در این دستور به کیک هویج کمی ادویه اضافه می‌کنیم و اون رو به روش بخار پز آماده می‌کنیم.
 
مواد لازم: 
 
  •     روغن گیاهی  ۶ قاشق غذاخوری
  •     هویج ۱۵۰ گرم
  •     شکر قهوه ای ۳/۴ پیمانه
  •     عسل ۴ قاشق چای خوری
  •     زنجبیل ۱ قاشق غذاخوری
  •     تخم مرغ ۱ عدد بزرگ
  •     زرده تخم مرغ ۱ عدد بزرگ
  •     آرد ۳/۴ پیمانه
  •     پودر دارچین ۱/۲ قاشق چای خوری
  •     فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چای خوری
  •     بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چای خوری
  •     جوش شیرین ۱/۴ قاشق چای خوری
  •     نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
  •     کشمش  ۱/۲ پیمانه

 کیک هویج بخار پز
 
آماده کردن مواد برای تهیه کیک هویج بخار پز:
1- به روغن اضافی برای چرب کردن قالب‌ها نیاز دارید.
2- از هویج رنده شده استفاده کنید. اون‌ها رو تمیز بشویید، پوست بگیرید و بعد رنده کنید تا به مقدار کافی هویج رنده شده داشته باشید.
3- زنجبیل رو هم پوست بگیرید و رنده کنید.
5- به جای کشمش می‌تونید از نارگیل خرد شده هم استفاده کنید.
طرز تهیه:

  1.     یه کتری آب بجوشونید. از قبل فر رو با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. ۶ عدد قالب رمکین ۱۵۰ میلی‌لیتری رو با روغن چرب کنید و در سینی فری با لبه‌های بلند بذارید.
  2.     در کاسه‌ای، هویج رنده شده رو‌ با روغن، شکر قهوه‌ای، عسل، زنجبیل، تخم‌مرغ و زرده تخم‌مرغ ترکیب کنید.
  3.     در کاسه دیگه ای، آرد رو به همراه پودر دارچین، فلفل سیاه، بیکینگ پودر، جوش شیرین و نمک الک کنید و به ترکیب هویج اضافه کنید. مواد رو خوب هم بزنید و در قالب‌های آماده شده بریزید.
  4.     آب جوش رو تا نصف ارتفاع قالب‌ها، در سینی فر بریزید و روی سینی رو با فویل آلومینیومی بپوشونید. کیک رو برای ۳۵ تا ۴۰ دقیقه تا خلال دندانی که در وسط کیک می زنید و خارج می کنید تمیز باشه، بپزید.
  5.     قالب ها رو حداقل برای ۳۰ دقیقه روی توری بذارید تا خنک بشن. با چاقو دور کیک‌ها رو از قالب‌ها جدا کنید و بعد اون‌ها رو برگردونید.
  6.     می‌تونید کیک رو کمی گرم و یا به دمای اتاق، به تنهایی و یا به همراه بستنی، خامه و یا سس کارامل میل کنید.
کافه کالا – تهیه کیک هویج به روش بخارپز (2021)

لینک مطلب

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا