شیرینی و دسر

کافه کالا – طرز پخت کیک دو رنگ، معروف به زِبرا کیک! (2021)

کافه کالا – طرز پخت کیک دو رنگ، معروف به زِبرا کیک! (2021)
2 minutes
کافه کالا - طرز پخت کیک دو رنگ، معروف به زِبرا کیک! (2021)
https://dkstatics-public.digikala.com/digikala-products/bf530b7fe76357ccd08e39a069e503b44fb1f4bb_1629198588.jpg?x-oss-process=image/resize,m_lfit,h_350,w_350/quality,q_60

قهوه جوش اسپرسو ساز دستی مدل 3 Cup

قهوه جوش اسپرسو ساز دستی مدل 3 Cup
قهوه جوش اسپرسو ساز دستی مدل 3 Cup
۵.۵ ۵,۵۰۰,۰۰۰
۴۵٪
۲,۹۹۹,۰۰۰ تومان
۳میلیون تومان
کافه کالا - طرز پخت کیک دو رنگ، معروف به زِبرا کیک! (2021)
https://dkstatics-public.digikala.com/digikala-products/12f333bc750529bf689f2cb2c4c350c2d89e61d8_1634106752.jpg?x-oss-process=image/resize,m_lfit,h_350,w_350/quality,q_60

سرویس پخت و پز 7 پارچه آرک مدل s200

سرویس پخت و پز 7 پارچه آرک مدل s200
سرویس پخت و پز 7 پارچه آرک مدل s200
۹۰۰,۰۰۰۹۰۰,۰۰۰
۵۶٪
۳۹۹,۰۰۰ تومان
کافه کالا - طرز پخت کیک دو رنگ، معروف به زِبرا کیک! (2021)
https://dkstatics-public.digikala.com/digikala-products/fa7a2a7978d540f5786b1fc61a5f4043b19b17e8_1632387987.jpg?x-oss-process=image/resize,m_lfit,h_350,w_350/quality,q_60

سرویس قابلمه گرانیتی 7 پارچه تاپ مدل 7PC New

سرویس قابلمه گرانیتی 7 پارچه تاپ مدل 7PC New
سرویس قابلمه گرانیتی 7 پارچه تاپ مدل 7PC New
۸ ۸,۰۰۰,۰۰۰
۴۶٪
۴,۲۹۹,۰۰۰ تومان
۴.۳۰میلیون تومان
کافه کالا - طرز پخت کیک دو رنگ، معروف به زِبرا کیک! (2021)
https://dkstatics-public.digikala.com/digikala-products/119706654.jpg?x-oss-process=image/resize,m_lfit,h_350,w_350/quality,q_60

قهوه جوش و اسپرسو ساز دستی مدل 6 Cup

قهوه جوش و اسپرسو ساز دستی مدل 6 Cup
قهوه جوش و اسپرسو ساز دستی مدل 6 Cup
۶ ۶,۰۰۰,۰۰۰
۳۰٪
۴,۱۹۹,۰۰۰ تومان
۴.۲۰میلیون تومان

وب سایت من آشپزم: در این مطلب طرز تهیه کیکی دو رنگ، به سبک گوره خری، که به زبرا کیک معروف است را به شما آموزش داده ایم.
 
مواد لازم:
 
  • پودر کاکائو ۳ قاشق غذا خوری
  • بیکینگ پودر ۱ قاشق غذا خوری
  • وانیل‏ ۱ قاشق چای خوری
  • ماست‏ (یا شیر)  ۱ لیوان
  • آرد سفید  ۲ لیوان
  • روغن  ۱/۲ لیوان
  • شکر  ۱ لیوان
  • تخم مرغ ۴-۳ عدد
 
کافه کالا – طرز پخت کیک دو رنگ، معروف به زِبرا کیک! (2021) 
 
طرز تهیه:
         
1-درون کاسه تخم مرغ را با وانیل و شکر مخلوط کنید حداقل سه دقیقه با همزن بزنید تا کرم رنگ بشه.سپس روغن و ماست(یا شیر) را اضافه کنید و مجدد مخلوط کنید تا مخلوط یکدست و نرمی داشته باشید.
 
2-آرد را چند بار الک کنید تا سبک شود سپس با بکینگ پودر مخلوط نموده و قاشق قاشق به مخلوط تخم مرغی اضافه کنید و با قاشق آرام و یکنواخت مخلوط نمائید.

3-مایه این کیک نه شله نه سفته.وقتی مایه کیک یکدست شد، به دو قسمت مساوی تقسیمش کنید.

4-بهتره دو قسمت رو در دو ظرف یک اندازه بریزید که مساوی بودنشون رو بهتر بتونید متوجه بشید.

5- ۳ قاشق پودر کاکائو رو به یکی از ظرفها اضافه کنید

6-و ۳ قاشق آرد هم به ظرف دیگه اضافه کرده مایه هر دو ظرف رو هم بزنید تا کاملا مخلوط بشند.مراقب باشید هیچ کدوم از ۲ ظرف رو بیش از حد هم نزنید که پف کیک میخوابه.
 
7-اضافه کردن آرد رو برای یکی کردن غلظت دو مایه میکنیم. اگه آرد به بخش سفید کیک اضافه نکنیم، در نهایت بخش کاکائویی کیک سنگین تر میشه و پایین کیک جمع میشه و کیک شکلی که باید داشته باشه رو نخواهد داشت.

8-کف قالب کیک را کاغذ روغنی بیندازید یا باروغن چرب کنید ۳ قاشق غذاخوری از مایه ساده کیک رو در وسط قالب بریزید. میتونید به جای ۳ قاشق غذاخوری مثلا از یک ملاقه استفاده کنید. ولی برای هر دو مایه کیک از قاشق یا ملاقه ی هم اندازه استفاده کنید.

9-بدون تکون دادن قالب ۳ قاشق از مایه کاکائویی رو درست وسط مایه ساده بریزید.مکث نکنید و همینطور یکی در میون از مایه های کیک وسط قسمت قبلی بریزید.

10-اصلا لازم نیست قالب رو تکون بدید یا تلاش کنید مایه کیک رو پخش کنید چون خودش به صورت اتوماتیک پهن میشه و قالب رو پر میکنه.مقدار کیک نباید از ۳/۴ (سه چهارم) قالب بیشتر باشد.

11-بعد از اینکه همه ی مایه کیک رو به صورت یکی در میون در قالب ریختید، میتونید با یه خلال دندون روش طرح ایجاد کنید.

12-به این صورت که از مرکز کیک خلال دندون رو به سمت بیرون بکشید و یا برعکس.
 
13-یا اینکه یکی در میون از مرکز به بیرون، و از بیرون به مرکز بکشید تا طرح قشنگی روش ایجاد بشه.

14-میتوانید بصورت نامنظم هم بریزید تا شکل های جالبی پس از پخت داشته باشید.

15-قالب کیک را درون فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کرده اید به مدت ۳۰ – ۴۰ دقیقه قرار دهید.

16-میتونید سر ۳۰ دقیقه کیک رو چک کنید.

17- ۲۰ دقیقه اول به هیچ وجه در فر یا مایکروفر رو باز نکنید.

18-بعد از ۴۰ دقیقه با خلال دندون وسط کیک بزنید. اگه خلال دندون تمیز بیرون بیاد یعنی کیک پخته.

19-کیک را پس از اماده شدن از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شود سپس از قالب خارج کرده و بصورت ساده یا تزئین شده سرو کنید.
سایر نکات:
1-مقدار شکر رو میتوانی تا یک لیوان نیم هم بریزید.
2-این کیک را توی قابلمه هم میتوان پخت که فقط کف قابلمه رو کمی چرب میکنید و روی شعله خیلی ملایم زیر قابلمه شعله پخش کن میذارید و روی در قابلمه دمکنی میذارید تا عرق در قابلمه روی کیک را خیس نکند.
کافه کالا – طرز پخت کیک دو رنگ، معروف به زِبرا کیک! (2021)

لینک مطلب

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا