تحقیق و پروژه

دانلود اثر پودر رزماری و ویتامین E بر عملکرد، فراسنجه‌های خونی، سیستم ایمنی و کمیّت و کیفیت لاشه جوجه‌های گوشتی 2021

دانلود اثر پودر رزماری و ویتامین E بر عملکرد، فراسنجه‌های خونی، سیستم ایمنی و کمیّت و کیفیت لاشه جوجه‌های گوشتی 2021

دانلود اثر پودر رزماری و ویتامین E بر عملکرد، فراسنجه‌های خونی، سیستم ایمنی و کمیّت و کیفیت لاشه جوجه‌های گوشتی 2021

لینک دانلود محصول

دانلود اثر پودر رزماری و ویتامین E بر عملکرد، فراسنجه‌های خونی، سیستم ایمنی و کمیّت و کیفیت لاشه جوجه‌های گوشتی 2021

عنوان پروپوزال: اثر پودر رزماری و ویتامین E بر عملکرد، فراسنجه‌های خونی، سیستم ایمنی و کمیّت و کیفیت لاشه جوجه‌های گوشتی

 

فرمت فایل: word

تعداد صفحات: 31

 

گوشت طیور مزیت‌هایی از لحاظ تغذیه‌ای مانند پروتئین بالا، اسیدهای چرب ضروری خيلي اشباع، مواد معدنی و چربی پائین (5/3 تا 5 درصد) دارد(اسلاومایر و همکاران، 2008)؛و افزایش مصرف آن منجر به توسعه تولید جوجه‌های گوشتی و کوشش‌هایی جهت تولید هیبریدهای موثر برای بهبود ضریب تبدیل غذایی و کم کردن مدت زمان غذا دادن شده است(اسپرناکووا و همکاران، 2007).سه خصوصیت مهم که مصرف کننده برای قضاوت در مورد گوشت از آنها استفاده می‌کند عبارتند از: ظاهر، بافت و طعم گوشت. استفاده از استراتژی‌های تغذیه‌ای جهت بهبود کیفّیت عضله روشی نسبتاً جدید است که در رابطه با علوم دامی و غذایی به‌وجود آمده‌است و نشان‌دهنده تنها تکنولوژی قابل دسترس برای تغییر در کیفیّت گوشت سالم است.استفاده از آنتی‌بیوتیک به‌عنوان عاملی برای بهبود رشد در غذای با منشاء حیوانی باعث کاهش اعتماد جامعه به‌علّت وجود باقیمانده دارویی ومقاومت علیه گونه‌های باکتریایی شده است؛ به‌طوری‌که استفاده از آنها از ژانویه 2006 به‌عنوان مکمل رشد در اروپا ممنوع شده است(پولات و همکاران، 2011).روش‌های تغذیه‌ای برای بهبود کیفیّت گوشت اغلب نسبت به افزودن ماده افزودنی به غذای عضله موثرتراست. ممنوعیت استفاده از آنتی‌بیوتیک منجر شده تا کارشناسان در تغذیه دام برای تولید غذاهای طبیعی و تولیدات دامی با کیفیّت بالا به فکر چاره‌ای باشند (اسپرناکووا و همکاران، 2007)؛ که یکی از آنها استفاده از آنتی‌اکسیدان‌هاست.آنتی‌اکسیدان‌ها به چند دلیل به غذا افزوده می‌شوند: برای حفاظت غذا از اکسیداسیون[1] و بهبود بخشیدن به وضعیت آنتی‌اکسیدانت بافت حیوان و در نتیجه پیشگیری یا کاهش اکسیداسیون در هنگام حیات و مرگ حیوان. اکسیداسیون یکی از ابتدایی‌ترین مکانیسم‌هایی است که منجر به زوال کیفیّت گوشت و فرآورده‌های گوشتی و در نتیجه از بین رفتن طعم، رنگ، ارزش غذایی و کاهش مدت نگهداری آنها می‌شود. آنتی‌اکسیدان‌هایی مانند[2]BHT و[3]BHA می‌توانند خواص سمّی داشته باشند و قوانین و دستورالعمل‌های سخت‌گیرانه‌ای برای مصرف‌شان در غذا وجود دارد.این یافته‌ها همراه با افزایش مخالفت در مصرف‌کنندگان برای استفاده از آنتی‌بیوتیک وآنتی‌اکسیدان‌های مصنوعی باعث افزایش تمایل بر استفاده از آنتی‌اکسیدان‌های طبیعی مانند رزماری و آلفا توکوفرول شده است؛ که منشاء گیاهی دارند، سالم‌تر، بی خطر‌تر بوده و برای انسان و حیوانات دارای خطر کمتری هستند(پولات و همکاران، 2001؛ هاک[4] و همکاران، 2008).

 

[1]- Oxidation

[2]- Butylated Hydroxytoluene

[3]- Butylated Hydroxyanisol

[4]- Haak

 

فهرست مطالب

بیان مسأله

اهمیت و ضرورت مسأله

اهداف پژوهش

تعریف واژگان و ادبیات تحقیق

مرور منابع و پیشینه تحقیق

روش تحقیق

فهرست منابع و مأخذ مورد استفاده

دانلود اثر پودر رزماری و ویتامین E بر عملکرد، فراسنجه‌های خونی، سیستم ایمنی و کمیّت و کیفیت لاشه جوجه‌های گوشتی 2021

لینک دانلود محصول

دکمه بازگشت به بالا