تحقیق و پروژه

دانلود پاورپوینت بررسی hfcs و کاربرد آن در صنایع غذایی 2021

دانلود پاورپوینت بررسی hfcs و کاربرد آن در صنایع غذایی 2021

دانلود پاورپوینت بررسی hfcs و کاربرد آن در صنایع غذایی 2021

لینک دانلود محصول

دانلود پاورپوینت بررسی hfcs و کاربرد آن در صنایع غذایی 2021

پاورپوینت بررسی hfcs و کاربرد آن در صنایع غذایی


مقدمه HFCS


HFCS مخفف High Fructose Corn Syrup به معنی شربت ذرت با فروکتوز بالاست.  افزایش روزافزون تقاضا برای قند و نیز افزایش قیمت آن، توجه دانشمندان را معطوف به تولید شیرین‌کننده‌های دیگر کرد. شربت‌های اینورت و یا شربت‌های دارای میزان‌ فروکتوز بالا به عنوان شیرین‌کننده‌هایی که می‌توانند جایگزین ساکاروز شوند؛ در نظر گرفته شدند. علت این امر وجود فروکتوز است که دارای اندیس شیرینی 173 در مقایسه با گلوکز با شیرینی 74 یا ساکاروز با شیرینی 100 بود.

HFCS شربتی پرکاربرد و در عین حال فروکتوز، منوساکاریدی است که تقریباً 75 درصد شیرین‌تر از ساکاروز است؛ به همین علت فروکتوز و فرآورده‌های آن، غالباً جانشین ساکاروز می‌شوند و می‌توان آن را از هیدرولیز ساکاروز به دست آورد.

در طبیعت، فروکتوز (لوولوز) قند اصلی بسیاری از میوه‌ها و سبزیجات است و به همین دلیل به آن قند میوه می‌گویند. عسل حاوی 55 درصد وزنی فروکتوز بر مبنای ماده ی خشک است. فروکتوز در شکل پلیمری، به عنوان اینولین در منابعی از قبیل کنگر اورشلیمی، کاسنی و گیاه مولد قاصدک وجود دارد و ضمن فرآیند با اسید یا آنزیم آزاد می‌شود.(7)


دانلود پاورپوینت بررسی hfcs و کاربرد آن در صنایع غذایی 2021

لینک دانلود محصول

دکمه بازگشت به بالا