تحقیق و پروژه

دانلود پاورپوینت بررسی فرایند كنسرو سازی 2021

دانلود پاورپوینت بررسی فرایند كنسرو سازی 2021

دانلود پاورپوینت بررسی فرایند كنسرو سازی 2021

لینک دانلود محصول

دانلود پاورپوینت بررسی فرایند كنسرو سازی 2021

پاورپوینت بررسی فرایند كنسرو سازی


مراحل فرآیند


پاك كردن، شستشو و آماده سازی لوبیا

 خیساندن

 سنگ گیری (Destoning)

 بلانچینگ

 شستشوی قوطی ها

 پر كردن

 خارج كردن هوا

دربندی

 فرآیند حرارتی

 خشك كردن و خنك كردن قوطی ها

 انبار كردن


پاك كردن ، شستشو و آماده سازی لوبیا:


الف) استفاده از آهن ربا برای حذف قطعات فلزی

ب) بوجاری برای حذف ساقه و برگ

ج) الك كردن برای حذف دانه ها و ذرات ریز و درشت

* شكل غربال استوانه ای برای درجه بندی

د) شستشو با آب

ه) حذف دانه های ناسالم به وسیله چشم الكترونیكی و ……..

* شكل دستگاه سورتینگ اتومابتیك برای نخود و لوبیا)


اهداف بلانچینگ


كاهش بار میكروبی محصول و تمیز كرد سطح آن

خروج هوا و گازهای محبوس در منافذ و لا بلای                    

بافت ها و كمك به ایجاد خلاء در كنسرو سازی

نرم شدن بافت سبزیجات و میوه و در نتیجه كاهش                

حجم محصول و امكان بسته بندی راحت تر

كمك به تثبیت رنگ برخی از سبزیجات


بلانچر های جدید
با صرفه جویی در انرژی


                قسمت اول) مرحله پیش گرمكن

                قسمت دوم) مرحله بلانچینگ     

                قسمت سوم) مرحله خنك كردن



دانلود پاورپوینت بررسی فرایند كنسرو سازی 2021

لینک دانلود محصول

دکمه بازگشت به بالا