کافه کالا | بررسی گوشی سامسونگ گلکسی A33 ؛ بهتر و گران تر از قبل! (2021)

با معرفی گوشی آ ۳۳ (A33) سامسونگ بالاخره جدیدترین عضو از گوشیهای اقتصادی این کمپانی وارد بازار شد. در این مطلب قصد داریم با بررسی گوشی گلکسی A33، نگاه نزدیکی به مشخصات و ویژگیهای آن داشته باشیم. گوشی که با پشتیبانی از 5G، حالتهای مختلف دوربین و نمایشگر روشن و طراحی جدید قصد رقابت با چینیها را دارد.
گوشی سامسونگ A33 نه ارزانترین گوشی 5G سامسونگ است و نه در میان گوشیهای معرفی شده سری A بهترین دوربین را دارد. از لحاظ عملکرد و نمایشگر هم حرف خاصی برای زدن ندارد ولی در عوض توانسته تا حدودی در تمام این زمینهها امکانات معقول و قابل توجهی در این بازه قیمتی ارائه کند. این گوشی بیشتر مناسب کاربرانی که است که یک موبایل 5G با نمایشگر قابل قبول و شارژدهی طولانی میخواهند. با این همه، گلکسی A33 از بسیاری از جهات شبیه به مدل سال قبل خود یعنی گلکسی A32 است و در مقایسه با گلکسی A53 نیز ارزش خرید زیادی ندارد. با بررسی گوشی گلکسی A33 همراه پلازا باشید.
در ادامه میخوانید:
مشخصات کامل گوشی سامسونگ A33
فهرست محتوا
پیش از اینکه به بررسی و معرفی گوشی سامسونگ A33 بپردازیم، در جدول زیر میتوانید مشخصات فنی گوشی آ ۳۳ سامسونگ را مشاهده کنید:
مشخصات فنی گوشی آ ۳۳ سامسونگ | |
---|---|
نمایشگر | 6.4 اینچی سوپر امولد با رفرشریت 90 هرتز و رزولوشن 1080p |
پردازنده | اگزینوس 1280 |
حافظه | 128/256 گیگابایت با پشتیبانی از کارت حافظه |
رم | 6/8 گیگابایت |
دوربینها | 2 + 5 + 8 + 48 مگاپیکسل |
باتری | 5000 میلیآمپر با پشتیبانی از شارژ 25 وات |
بررسی گوشی گلکسی A33
معرفی گوشی سامسونگ A33 درست همزمان با گلکسی A53 بود. به همین خاطر هم این گوشی بسیار کمتر نسبت به پرچمدار اقتصادی سامسونگ مورد توجه قرار گرفته است. اما آیا گلکسی A33 با قیمت کمتر و ویژگیهایی که ارائه میکند، میتواند در رقابت با سایر گوشیهای همرده خود موفق باشد؟
نمایشگر و طراحی گوشی گلکسی A33
اولین چیزی که از تصاویر گلکسی A33 5G برداشت خواهید کرد، شباهت بسیار زیاد پنل پشتی آن به گلکسی A53 است. حتی از نظر اندازه و وزن هم خیلی تفاوت زیادی میان آنها نیست. شاید تنها تفاوت قابل توجهی که در ظاهر این دو گوشی باشد، در قسمت نمایشگر است. گلکسی A53 یک نمایشگر یکپارچه دارد، در حالی که گلکسی A33 با یک ناچ قطرهای همراه شده است.
بدنه پشتی این گوشی همانطور که انتظار میرفت از پلاستیک است و ماژول دوربین نیز کمی از این بخش بیرون زده است. در حاشیههای کناری، دکمههای پاور و صدا را بههمراه یک درگاه USB-C در پایین گوشی داریم اما خبری از جک 3.5 میلیمتری نیست. به همین خاطر گوشی توانسته گواهی IP67 را کسب کند. علاوه بر این، نمایشگر نیز با گوریلا گلس 5 پوشیده شده است.
سامسونگ در این گوشی مانند مدل سال قبل از یک پنل 6.4 اینچی سوپر امولد با رفرشریت 90 هرتز و رزولوشن 1080p استفاده کرده است. البته گلکسی A32 5G سال پیش با نمایشگر TFT و رفرشریت 60 هرتز عرضه شده بود تا با توجه به پشتیبانی از 5G بتواند قیمت را در حد یک گوشی اقتصادی نگه دارد. امسال اما اینطور نیست و سامسونگ در این گوشی، علاوه بر 5G از نمایشگر سوپر امولد و رفرشریت 90 هرتز استفاده کرده است.
دوربین گوشی موبایل سامسونگ A33
در بخش دوربین، مشخصات گوشی آ ۳۳ سامسونگ شامل چهار لنز مختلف میشود اما این دوربینها تعریف چندانی ندارند. البته تصاویر آنها همچنان برای شبکههای اجتماعی مناسب است ولی این دوربینها خیلی نمیتوانند توجه عکاسان مبتدی یا حرفهای را به خود جلب کنند.
دوربین اصلی 48 مگاپیکسلی است و در کنار آن یک لنز 8 مگاپیکسلی فوقعریض، یک لنز 5 مگاپیکسلی ماکرو و یک سنسور 2 مگاپیکسلی عمقسنج را داریم. همچنین این گوشی به لرزشگیر اپتیکال هم مجهز است. موردی که کمتر در گوشیهای اقتصادی وجود دارد.
تصاویر این گوشی برای شبکههای اجتماعی کیفیت کافی را دارند و بیشتر از این نباید از آنها انتظار داشته باشید. علاوه بر این اگر کاربر اسنپچت هستید، خبر خوب این است که برنامه دوربین گوشیهای سامسونگ، از جمله این گوشی، حالا از فیلترهای واقعیت افزوده زیادی پشتیبانی میکند و دیگر لازم نیست برای اضافه کردن آنها به خود اسنپچت بروید.
سامسونگ همچنین حالتهای اضافی مثل پرتره را هم در کنار حالتهای دیگر مثل Color Point که پسزمینه عکس را سیاه و سفید میکند و همچنین حالت غذا را هم اضافه کرده است. مهمتر از همه حالت Single Take است که با آن از یک سوژه فیلمبرداری میکنید و گوشی بهطور خودکار بهترین فریمهای آن را بهعنوان عکس در اختیارتان قرار میدهد.
باتری گوشی سامسونگ گلکسی A33
سامسونگ در این گوشی درست مثل سال قبل از یک باتری 5000 میلیآمپری استفاده کرده است که با استفاده سبک میتواند تا چند روز شما را همراهی کند. مهمتر از همه سرعت شارژ است که از 15 وات به 25 وات رسیده که درست هم اندازه گلکسی S22 است. البته حتی در این بازه قیمتی، گوشیهای چینی هستند که سرعت شارژ بسیار بیشتری را در اختیارتان قرار میدهند. سامسونگ میگوید با این سرعت، میتوانید باتری گوشی را ظرف مدت 30 دقیقه از 0 به 50 درصد برسانید که خیلی زیاد نیست. اما حداقل از این نظر، کیفیت گوشی آ ۳۳ سامسونگ نسبت به سال قبل بهبود پیدا کرده است.
عملکرد گوشی سامسونگ A33
اما مهمترین بخش برای خیلی از کاربران عملکرد و مشخصات فنی گوشی آ ۳۳ سامسونگ است. پردازنده گوشی درست همان پردازندهای است که سامسونگ در گلکسی A53 بهکار گرفته است. اگزینوس 1280 که تراشه 5 نانومیلیمتری جدید سامسونگ است. برای بررسی بیشتر باید منتظر عرضه گوشی باشیم ولی در همین بازه قیمتی میتوان گوشیهایی با پردازندههای قدرتمندتر از ریلمی و شیائومی خریداری کرد.
سامسونگ گوشی را با 6 یا 8 گیگابایت رم عرضه میکند. حافظه گوشی سامسونگ A33 نیز 128 یا 256 گیگابایت خواهد بود. اگر به فضای بیشتر نیاز داشتید، میتوانید با کارت حافظه، فضای گوشی را تا حداکثر 1 ترابایت هم افزایش بدهید. این مقدار رم و حافظه برای بسیاری از کاربران کافی است و البته اگر به رم بیشتری هم نیاز داشتید میتوانید تا حداکثر 3 گیگابایت از حافظه داخلی گوشی را در اختیار رم قرار دهید.
تاریخ عرضه و قیمت گوشی A33 سامسونگ
سامسونگ 17 مارس از این گوشی رونمایی کرد. گلکسی A33 قرار است از جمعه 2 اردیبهشت 1401 برای فروش در دسترس کاربران قرار بگیرد. قیمت گوشی اما نسبت به گلکسی A32 5G افزایش پیدا کرده است و حالا تقریبا 430 دلار است. با توجه به اینکه گلکسی A32 5G در حال حاضر حدود 6 میلیون تومان قیمت دارد، به احتمال فراوان این گوشی بالای 7 میلیون تومان خواهد بود.
سخن پایانی
اولین نگاه و بررسی گوشی گلکسی A33 نشان میدهد این گوشی برای کاربرانی که بیشتر از شبکههای اجتماعی استفاده میکنند یا با گوشی به تماشای فیلم و سریال مینشینند، میتواند گزینه مناسبی باشد. البته با تمام اینها و با توجه به سخت افزار گلکسی A33 5G، این موبایل همچنان یک گزینه اقتصادی است و اگر توانایی مالی کافی دارید، بهتر است بهجای آن به سراغ گلکسی A53 بروید که حداقل دوربینهای بهتری دارد و نمایشگر آن هم کمی بزرگتر و 120 هرتز است. نظر شما چیست؟ آیا ویزگی های گوشی گلکسی A33 خرید این گوشی با قیمت بالاتر نسبت به مدل سال قبل را توجیه میکنند؟
[digikala21628060654]
لینک مطلب